App beta release: v0.1.7

Er is weer een update voor de app, v0.1.7. Weer geen hele grote nieuwe dingen voor gebruikers van de app. We hebben ons vooral gefocust op het langzaam klaarmaken voor een officiëlere release. Wel hebben we het toevoegen van diensten en producten makkelijker gemaakt. Je kunt nu meerdere keren hetzelfde product of dienst toevoegen. Wij zorgen dan voor het juiste aantal op de bon. Scheelt weer zoeken naar het plusje 🙂

Changed

Issue #118: AddReceipt Quantity: Going to the pricelist and adding the same thing again should increase the quantity

Zoals gezegd, kun je nu een product of dienst meerdere keren toevoegen. Dit kon al door op het plusje te drukken, maar kan nu ook door een product of dienst meerdere keren vanaf je prijslijst toe te voegen.

Issue #176: Set icons in separate icon file

Hier zul je als gebruiker weinig van zien. Behalve dat hier en daar een icoontje is veranderd. Door alle icoontjes in een bestand te zetten, is het voor ons makkelijker om bijvoorbeeld alle klant-icoontjes te veranderen en hetzelfde te houden.

Ook hebben we een andere bibliotheek gebruikt. We gebruikten eerst “Ionicons”, maar zijn overgestapt naar “MaterialCommunityIcons”. Die tweede werkt namelijk liever samen met andere onderdelen van de app en heeft veeeeel meer icoontjes.

Issue #177: Use Cards in (almost) all modals

Modals zijn de popups die van onderaf het scherm in schuiven. We gebruiken ze om meer details weer te geven over bijvoorbeeld een inkomstenbon of een klant. Joep vond ze niet zo mooi en heeft nu de gegevens in een “Card” weergegeven.

Issue #178: Update ESlint settings

ESlint is een hulpmiddel tijdens het programmeren. Het zoekt naar fouten in de code en geeft tips over hoe je de code netter maakt. Theoretisch zou het dus voor minder bugs kunnen zorgen, maar verder zullen je er als gebruiker niks van merken.

Fixed

Issue #128: Login is broken on iOS

We hebben er zelf niks voor hoeven doen, maar we kunnen weer inloggen in de app op een iPhone. Waarschijnlijk heeft Expo op de achtergrond wat dingen gefixt. Hoe dan ook, we kunnen eindelijk weer verder met de iOS versie van de app.

Issue #164: Fix the app permissions for Android and iOS

Apple en Google eisen dat wij aan jullie uitleggen waarom we bepaalde dingen van je telefoon willen gebruiken. Bijvoorbeeld waarom we checken of je een internetverbinding hebt, of waarvoor we de camera willen gebruiken. Dat hebben we nu netjes verwerkt.

Leave a Reply