App beta release: v0.2.0

Deze release was een kleine. We hebben “slechts” 2 issues gefixt. We hebben ons voornamelijk bezig gehouden met het publiceren van de app in de appstores van Apple en Google. Daar zijn de apps nu als beta’s terug te vinden.

Opgelost

#181: IOS: keyboardavoidingbehavior needed on AddVAT and AddDiscount modals

Het leek erop dat op een iPhone de invoervelden het beeld uitgeduwd werden als het toetsenbord in beeld kwam. Op een of andere manier werkte dit na een tijdje wel weer goed.

182: IOS: swiper shows wrong graph on financescreen

In het financiënscherm tonen we twee grafieken: je inkomsten en je uitgaven. Op een iPhone werden ze soms verkeerd om getoond. Dat hebben we opgelost, zodat je weer altijd je de inkomstengrafiek eerst ziet met de juiste kop en btw-tabel.

Leave a Reply