Geplande updates van jodiBooks in 2020

jodiBooks is een jong product waar nog hard aan gewerkt wordt. We willen jullie zo snel mogelijk laten genieten van nieuwe handigheidjes. En we willen zo snel mogelijk bekende problemen oplossen (bugfixes). In 2020 gaan we daarnaast verhuizen naar een andere hoster en onze architectuur aanpassen.

Een van de voordelen van de verhuizing is dat we daarna een update veel sneller kunnen uitvoeren. De website is dan niet meer lang uit de lucht (5 i.p.v. 30 minuten). De nieuwe architectuur moet dat nog verder gaan verbeteren.

Hoewel een update dus veel sneller gaat zijn, kunnen we de website nog niet online houden tijdens een update. Daarom vragen we jullie om op onderstaande tijdstippen rekening te houden met downtime. Je kunt dan tijdelijk geen gebruik maken van jodiBooks. We proberen deze tijd uiteraard zo kort mogelijk te houden en de updates te doen op tijdstippen waarop we verwachten dat ze weinig overlast veroorzaken.

De geplande updates zullen doorgaans op zaterdagavond tussen 21:00 en 23:00 gebeuren. Mocht er onverhoopt iets misgaan, dan proberen we het op zondagochtend opnieuw tussen 8:00 en 10:00. In dat geval zullen we dit nog een keer extra vermelden. Zie je op zondagochtend niets, dan is alles goedgegaan 🙂

Gepland onderhoud en releases:

Afgerond onderhoud en releases:

  • 18 januari, 20:00 – 0:45, migratie naar AWS, v1.70.0.
  • 19 januari, 9:30 – 14:00, migratie naar AWS, v1.70.0.

Is er geen onderhoud gepland, maar werkt jodiBooks Beauty toch niet? Neem dan contact met ons op via Whatsapp, Facebook Messenger, e-mail of telefoon. Kijk voor de contactgegevens hier (helemaal onderaan de pagina): jodibooks.com.

Leave a Reply