[Dashboard] issue #149: emails aren’t send

Na de migratie van 18 en 19 januari hebben we een tijdje geen e-mails verzonden. Hier kwamen we helaas pas later achter.

Het probleem was dat de service die wij gebruiken om e-mails te versturen nog in “sandbox” modus stond. Dat betekende dat we alleen e-mails naar onszelf konden sturen.

Ondertussen heeft AWS ons in productiemodus gezet en kunnen we weer “gewoon” e-mails versturen. Wel hangen er nog een hoop mailtjes vast in onze wachtrij. Die heeft Joep al handmatig naar iedereen gestuurd.

Toch gaan willen we die alsnog versturen. Daarvoor moeten we een extra functie programmeren in ons management dashboard. Dat heeft Diana ondertussen gedaan en zaterdag 15-2 zullen we die releasen. De mailtjes kun je dus op zondag 16-2 verwachten.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.