2018 September 107 min read

Na 7 jaar werknemer te zijn geweest, wil ik nu dingen maken waar ik zelf achter sta. Waar ik zelf voor gekozen heb.

2018 September 55 min read

Iedere twee weken doen we een release. Zo hebben we genoeg tijd om nieuwe dingen toe te voegen, maar zijn we niet te veel tijd bezig met het updaten zelf.

2018 August 197 min read

Actief verkopen vinden we allebei eng en vervelend. We houden er absoluut niet van als een verkoper ons iets probeert aan te smeren.

2018 August 126 min read

Wij vinden dat bedrijven transparant en eerlijk moeten zijn als er iets foutgaat. Dus wij ook: Bij de update naar versie 1.6 hebben we fouten gemaakt.

Ieder kwartaal moet je als ondernemer aangifte doen voor de omzetbelasting (btw). In deze post laten we zien hoe wij dat doen.

2018 July 113 min read

Diana licht toe waarom jodiBooks op technisch vlak zo traag was. En wat ze gedaan heeft om een versnelling voor elkaar te krijgen.

2018 June 293 min read

Knab maakt deze week reclame voor hun zakelijke rekening. Volgens Knab hebben zij de voordeligste rekening voor zzp'ers. Maar is dat ook zo?

2018 June 2411 min read

jodiBooks was ontzettend traag. Om een bonnetje in te voeren moet je door 5 schermen heen. Het laden van ieder scherm duurde te lang.

Het lijkt soms wel alsof alle ondernemers naar een jurist (of notaris of fiscalist) gaan voor al hun papierwerk. Maar de werkelijkheid is heel anders.

2018 May 137 min read

Nog belangrijker is hoe gebruikers zich voelen als ze je site gebruiken. De usability moet goed en intuitief zijn.

Salonpakketten zijn specifiek ingericht voor mensen met een salon. Het hoofddoel is om jou de hele dag te helpen met al je administratie.

Je bent zzp’er en nu wil je weten hoe je het beste (en goedkoopste) je boekhouding kunt doen. We hebben 40 boekhoudpakketten vergeleken.