JjodiBooks Blog Verhalen vanuit jodiBooksHQPersonal webpage made easy

jodiBooks XS release 1.0 komt in zicht!

2018 May 112 min read
Diana Koenraadt
Diana Koenraadt

We zijn hard aan het werk om jodiBooks XS klaar te maken voor release. Het gaat allemaal voorspoedig, maar wel ietsjes langzamer dan oorspronkelijk gedacht. In de loop van deze maand zal jodiBooks XS het daglicht gaan zien.

Bezig met release 1.0

Ik ben druk bezig met de laatste design dingen. Daarna volgt een week hard werken om de eerste versie officieel te releasen. Dit blog vandaag bijwerken is ook een van de dingetjes op mijn to do lijst.

Algemene voorwaarden en AVG

Het is nog niet helemaal af, maar we zijn druk bezig om te voldoen aan de AVG. Als je je registreert, vragen we je akkoord op de algemene voorwaarden, de privacyverklaring en de verwerkersovereenkomst. Ik zal snel een blog post typen waarin ik uitleg waarom we deze documenten nodig hebben om aan de nieuwe privacywetgeving (AVG) te voldoen.

Twee blogs, een voor jou en een voor ons

We hebben besloten om op dit blog alleen dat te plaatsen wat je als klant van ons direct nodig hebt. Dat zijn volgens ons:

  • handleidingen
  • mededelingen
  • releases
  • en de planning

De rest van wat wij jou allemaal graag willen vertellen doen we vanaf nu op Medium, een online platform. Je vindt ons op Medium.com/jodiBooksHQ. Waarom? Nou, Joep doet onze marketing en hij blogt ook graag over andere dingen die wij interessant vinden en waarvan we denken dat ze interessant zijn voor jou. Maar het is echt een ontzettend gehannes om Wordpress lief samen te laten werken met Facebook, Twitter en Instagram. Nou heeft de bedenker van Twitter een blogging platform gemaakt, Medium dus, wat heel goed samenwerkt met die drie. Het werkt veel fijner voor Joep, dus hebben we besloten om Medium te gebruiken.

Dit blog is dus vanaf nu vooral mijn (Diana's) feestje. Ik zal mijn best doen om hier nuttige informatie te plaatsen.